fredag den 15. maj 2015

Det var meningen....

Jeg har måttet indse, at jeg er blevet noget af en viskestykke-væver. Sådan er det altså blevet. Så når jeg skal afprøve noget nyt, ender det med viskestykker, de er så anvendelige og man kan vel aldrig få nok. (ønsker mig en ekstra skuffe i mit køkken)

Jeg faldt over et mønster i skyggevævning på Eva Stossel's Weaving Blog , som jeg syntes så meget spændende ud. Tænke,tænke, hvad skal jeg så væve med det mønster? Ja, jo viskestykker er altid godt. Jeg satte op med cottolin som trend, 8 tråde/cm og vævede med 16/2 hør. Det så så flot ud i væven, jeg glædede mig til at hænge dem op i mit køkken.

Da jeg klippede ned, stod jeg med et temmeligt stift og ru stykke stof, men hvad gør det, det bliver nok blød og medgørlig efter en tur i vaskemakinen. 

Hm, det var ikke meget blødere efter vask, tørring og koldrulning.

Det korte af det lange er, at det ikke blev til viskestykker. Jeg tog en tur til Staden og besøgte Skindhuset, brugte en formue og tog hjem og hev symaskinen frem.


1 kommentar:

  1. Tillykke! Den ligner da 1 million, mindst. Jeg har været på taskekursus, så jeg kan kun sige at det har du da styr på.

    SvarSlet

Skriv glad og gerne. Jeg bliver glad for enhver kommentar.